Mooncup Ltd.

Mooncup Ltd. osnovan je 2002. s misijom da pomogne ženama da im iskustvo menstuacije postane zdravije, pozitivnije i prijateljskije prema okolišu. Mooncup je napravljen od medicinski čistog silikona kako bi ga mogle koristiti i žene s osjetljivom kožom, pogotovo one koje imaju alergiju na latex (prethodni modeli bili su napravljeni od gume). Mooncup Ltd. i pogotovo medicinske sestre koje rade u Mooncup-ovom savjetovalištu, posvećen je istraživanju menstrualnog zdravlja i poboljšanju edukacije o ovoj zanemarenoj temi koja se tiče polovine svjetskog stanovništva.

Lociran u predivnom priobalnom gradu na jugu Velike Britanije Brighton-u, Mooncup Ltd danas je višestruko nagrađivana mala tvrtka koju vodi tim od osam žena koje surađuju s partnerima u cijelom svijetu. Kad god je to moguće, članice Mooncup-ovog tima izlaze iz ureda kako bi razgovarale izravno sa ženama na festivalima, konferencijama i raznim događanjema. Također blisko surađuju s medicinskim stručnjakinjama i stručnjacima s uvijek istim ciljem: svakog mjeseca pružiti ženama veći izbor menstrualne higijene.

Mooncup Ltd je prvi proizvođač sredstava za higijensku zaštitu na svijetu koji je dobio certifikat Etičkog poslovanja.

Mooncup - jedna od top 10 tehnologija za žene

 

what is it


Stroj za pranje rublja...mobitel... Mooncup. Tri od prvih 10 tehnologija koje su "poboljšalje živote žena i primalja". Mooncup je opisan kao izum koji mijenja život i "riješava problem troška i gnjavaže...higijenskih proizvoda". Cijeli članak na engleskom pročitajte ovdje.
 

Iskustva korisnica

Mooncup je savršen izum!!Oduševila sam se!potpuno sam zaboravila da imam one dane-i lagan je za upotrebu..pruža savršenu zaštitu(u bazenu,tijekom vježbanja)..toplo preporucam!!!
(Ana)

Najrađe bi svima umjesto bok rekla mooncup! I ne znam kaj sam čekala sve ove godine!!!!!!!!! Fala kaj ste se odlučili na uvoz i olakšali nabavu!
(Martina)


Meni je drugi dan kako koristim Mooncup i što reći nego.... OBOŽAVAM SVOJU ČAŠICU I VIŠE NEMA POVRATKA NA STARO! :D
(Katarina)


"Mooncup je za preporuku!!!!!!!!!!!!!"
(Ivana)

"Za menstrualne sam čašice čula davno, ali tek sam se tek u zadnje vrijeme odlučila jednu i isprobati. Odmah mi je bilo žao što to nisam ranije učinila! Korištenje je zaista jednostavno, uredno i spasonosno. Volim ekonomične stvari i ovo me definitivno spašava od četiri (!) vrste uložaka koje sam koristila do sada. Iskreno preporučam svakoj ženi da ga proba... vjerujem da se nikad neće vratiti ekološki neprihvatljivim i zdravstveno upitim oblicima menstrualnih proizvoda!"
(Srebrenka)

"super da ga ima i u HR konačno....ja ga koristim već 4 godine...preporodila sam se...
toplo preporučam svim ženama...izum stoljeća što se mene tiče....:))))"
(Orieta)

“Za mene je Mooncup najprirodnije, najjednostavnije, najčišće i najženstvenije rješenje za ženske dane u mjesecu.”
(Maja)

“Koristim Mooncup već dvije godine i svaki put kad dobijem menstruaciju veselim se što ga imam. Jednostavna, praktična, mekana i lijepa stvarčica uz koju menstruacija prođe bezbrižnije.”
(Renata)

Pročitajte više»

 

Mooncup Hrvatska na
Facebook-u i Twitter-u
 

 

     BAHBA
 

Health Food Business
Ethical Business Award
ethical Consumer
good shopping
triodos bank
 
    vegan
ethical green